RENO

Design . Forma . Stílus

Tökéletes ülőgarnitúra minden teraszra

Élvezze a friss levegőt Reno kerti bútorokon!

Rendezze be teraszát kiemelkedő minőségű, időjárásálló Reno kültéri ülőgarnitúrával, mely letisztult formáinak köszönhetően terasza garantáltan szemet gyönyörködtető darabja marad hosszú éveken át.

 

A belga Jati & Kebon gyártó luxus minőségű kerti bútorainak széles méret- és színválasztékával kisebb vagy nagyobb teraszon is könnyedén kényelmes és stílusos kültéri nappalit alakíthat ki.

Töltődjön fel Reno bútorokkal megújított kültéri nappalijában!

gardentrend-jati-and-kebon-reno-ulogarnitura-white

STÍLUS, MINŐSÉG ÉS IDŐTÁLLÓSÁG KÉZ A KÉZBEN JÁR

Pihenjen kültéri nappalijában kényelmes Reno bútorokon!

Kényelem

LUXUS MINŐSÉGŰ PIHE-PUHA PÁRNÁZAT

Ülőgarnitúrák esetén kiemelkedően fontos a komfort abban az esetben is, ha kerti bútorokról van szó. A Reno kültéri bútorok párnázata nem csak hívogatóan kényelmes, de tartós és könnyedén karbantartható is. A párnák töltőanyaga speciális gyorsan száradó Quick Dry Foam, a huzat pedig víz- és UV-álló Sunbrella szövetből készült, így a bútorok télen-nyáron ellenállnak az időjárás viszontagságainak, és bátran a teraszon hagyhatók.

Magas minőség

MASSZÍV, MÉGIS LÉGIESEN KÖNNYED VÁZ

A Reno kültéri bútorok porszórt alumínium váza erős, strapabíró, súlyát tekintve azonban légies,
így könnyedén mozgatható, mely nagy előny, ha takarításra vagy a terasz átrendezésére kerül sor. A vízálló váz felületének tisztítása és karbantartása egyszerű, rendkívül kevés törődést igényel. Mivel az alumínium teherbírása vetekszik az acéllal, így a Reno bútorcsalád minden egyes darabja tartós, és hosszú éveken át szolgálni fogja a család kényelmét a teraszon.

Jati-and-kebon-Reno-kertibutor-lifestyle8

MINDEN TERASZMÉRETRE

A fotelek, a két- és háromszemélyes szófák, a sarok- és végelemek, ottománok jól variálhatóságának köszönhetően Reno ülőgarnitúrákkal kisebb vagy nagyobb teraszok is könnyedén berendezhetők.

Jati-and-kebon-Reno-kertibutor-lifestyle6

SZÉLES SZÍNVÁLASZTÉK

Az alumínium váz háromféle színben, a párnázat pedig négyféle színben elérhető, melyből rengeteg kombináció állítható össze. Legyen élénk vagy csendes otthona hangulata, a Reno bútorok minden stílushoz és életvitelhez passzolnak.

Reno-ulogarnitura-SpaTrend-kerti-butor-Jati-Kebon

ÉVTIZEDES IDŐTÁLLÓSÁG

A Reno bútorok könnyen kezelhetők, strapabírók és gondozásmentesek. Az időjárásálló kivitelezésnek, és könnyű tisztíthatóságnak köszönhetően hosszú évek alatt sem veszítenek szépségükből.

Várjuk szeretettel bemutatótermeinkben:

Ürömön, Törökbálinton a MaxCityben és Nyíregyházán!

Kérjen kedvezményes Reno kerti bútor ajánlatot!

A rövid form kitöltésével jelezze érdeklődését ajánlatunk iránt. Értékesítőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy személyre szabott termékjavaslatot küldhessen Önnek.

[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]
Reno-ulogarnitura-kerti-butor-Jati-Kebon3

Regisztráció

Bútor elemek

Reno fotel

Jati & Kebon
Paraméterek
  • 92 x 84 x 73 cm
  • KEJK-01-000159

Reno 2 személyes szófa

Jati & Kebon
Paraméterek
  • 168 x 84 x 83 cm
  • KEJK-01-000160

Reno 3 személyes szófa

Jati & Kebon
Paraméterek
  • 244 x 84 x 73 cm
  • KEJK-01-000161

Reno kávézóasztal

Jati & Kebon
Paraméterek
  • 120 x 60 x 40 cm
  • KEJK-01-000615

Reno ottomán

Jati & Kebon
Paraméterek
  • 152 x 76 x 26 cm
  • KEJK-01-000166

Anyagok