Kerti bútor kínálatunk összeállításánál legfontosabb szempontjaink a minőség, a kényelem, a design és az egyediség, ami nem csak LUXUS, inkább alapfeltétel számunkra.

Amikor kerti bútor kínálatunk összeállítását megálmodtuk, olyan gyártókat és termékeiket látogattunk meg személyesen, akik hozzánk hasonlóan a prémium minőségű kert berendezést képviselik, így a kiválasztásnál a számunkra legfontosabb szempontokat vettük figyelmbe, mint a MINŐSÉG, a KÉNYELEM, a DESIGN és az EGYEDISÉG, ami nem LUXUS, inkább alapfeltétel.

Manapság már egyre inkább jellemző a teraszokra, hogy a nappali meghosszabítása, mondhajuk a kültéri nappalink, ahol ugyanazt a kényelmet szeretnénk átélni és élvezni, mint amit beltérben megszokhattunk. Ez mára már nem csak elvárás, de teljes mértékben meg is valósítható.

A prémium kerti bútor gyártók a legmagasabb minőségű anyagokból készítik termékeiket, emellett a kényelem kiemelt fontosságú számukra, így bútoraik valódi luxus pihenés élménnyel kényeztetnek bennünket.

Reno-ulogarnitura-kerti-butor-Jati-Kebon3

Trend a kertben

GardenTrend logo

Hitvallásunk

Vezse Roland

Vezse Roland

ügyvezető, tulajdonos

Minden egyes kerti bútort kipróbáltunk, megfelel-e annak az elvárásnak, hogy akár mi magunk is szívesen választanánk otthonunk kertjébe.

A GardenTrend missziója olyan minőségi kültéri életterek megteremtése, ahol az emberek teljes otthoni kikapcsolódásban és feltöltődésben részesülhetnek.

TÖRTÉNETÜNK

A GardenTrend története ma már 20 éves múltra tekint vissza az élhető prémium wellness terek és a sokoldalú, minőségi terasz tervezés, berendezés területén. A márkanév a SpaTrend csapatának nevéhez fűződik. A GardenTrend által kínált kerti bútorok és kiegészítők közös jellemzője, hogy kiváló minőségűek, időtállóak, esztétikusak, jól variálhatóak és tökéletesen ellenállnak a legextrémebb időjárási körülményeknek is.

2003 óta egyre nagyobb sikereket értünk el a minőségi kerti bútorok piacán. A cég olyan termékekkel bővítette a kínálatát, mint például a napernyők, kültéri teraszmelegítők, kültéri kiegészítők és kerti dekorációk. Szakértő csapatunkkal igyekszünk a tudásunk és a tapasztalataink legjavát nyújtani a kikapcsolódást nyújtó teraszok és életterek minőségi berendezésében.

Cégünk folyamatosan figyeli a trendeket és az ügyfelek igényeit, hogy a lehető legjobb termékeket kínálhassa. A GardenTrend és egyben a csapatunk célja, hogy a megrendelőink számára a kerti pihenés, az otthon töltött idő és a szórakozás igazi élmény legyen, amelyet minőségi termékekkel támogatunk.

Konzultáció

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Gyönyörű formák, izgalmas színek és végtelen igényesség jellemzi ezeket a bútorokat. Munkám során már többször találtam meg nálatok a tökéletes darabokat!

Nagy Krisztina

belsőépítész

Nagyon szeretem ezt a letisztult stílust, főként a minimalista, egyszerű darabokat kedvelem. A bútorok minősége páratlan, és abszolút időjárásálló. Csak ajánlani tudom!

Kovács Andrea

reklámgrafikus

Nem csak csodaszép, de igazán minőségi bútorok. A mi étkező szettünk már 5 éve állja az időjárás próbáját télen-nyáron a teraszon, és ezidő alatt semmit sem vesztett a szépségéből.

Takács Mása

vállalkozó

Rólunk mondták