domus-ventures-logo

A Domus Ventures prémium polyrattan kerti bútorai valósághű fonataival és páratlan kényelmével egyedülálló luxust hoznak a kertbe.

A bútorok egyedi és kifinomult stílusa a saját designer csapatuk kiváló munkáját dicséri, emellett szorosan együttműködnek világhírű tervezőkkel is, hogy igazán egyedi és stílusos formavilágú kerti bútorokat alkothassanak vásárlóik számára.

A németországi Domus Ventures az 1997-es alapítása óta tervez és készít kiváló minőségégű kerti bútorokat. A folyamatosan megújuló, innovatív formatervezésnek és a legkiválóbb anyagok használatának köszönhetően, mára a világ egyik fontos szereplőjévé váltak, kényelmes és időtálló polyrattan kültéri bútorokat készítenek és szállítanak a világ minden tájára. 

Tervezőik olyan egyedi stílusú és lágy vonalvezetésű kerti bútorokat álmodtak meg, amik minőségben és designban is igazán időtállóak, így minden egyes bútordarab valóban örök darabbá avanzsálódik.

 

„Reméljük, hogy bútorainkat Ön is ugyanolyan szívesen használja, mint ahogy mi élvezzük azok elkészítését.”

gardentrend-domus-ventures-luxor-garnitura-kanape

Prémium márkáink

A kiválóság iránti elkötelezettségük mellett, céljuk, hogy tökéletes környezetet teremtsenek a pihenéshez, a kertben töltött időhöz, hogy Önnek ne legyen más dolga, mint egy fárasztó nap után megpihenni kedvenc teraszbútorán.

Ethos-Luxor-3szemelyes-kanape-lifestyle2

Luxus minőség
a kertben és teraszon

A Domus Ventures kerti bútorok minőségét az egytől-egyig kiváló minőségű válogatott alapanyagok és a maximálisan precíz kivitelezés garantálja. A gömbölyű formák és lágy ívek minden bútorra jellemző stílusjegyek, szinte egy tengerpart megnyugtató hullámzását, annak magával ragadó nyugalmát hordozzák magukban.

 

Domus Ventures Luxor étkezőszett

Erőt sugárzó
strapabíró bútorok

A hajlékony, mégis erős alumínium váz kiváló alapja a Domus kerti bútoroknak, porszórással festették így beleolvad az őt lágyan körülvevő polyrattan fonatokba. Az bútor vázának borításaként szolgáló polyrattan szálakat kézzel szövik és rögzítik. A kiváló precizitással készülő szövés olyan egységes hatást kelt, mintha egyetlen anyagból faragták volna ki az egész bútordarabot. 

DomusVentures-Ethos-Luxor-terasz-kertibutor-Gardentrend3

Egyediség
és páratlan kényelem

Semmihez sem hasonlítható egyedisége mindenki figyelmét felkelti. Teraszunkat, kertünket igazán otthonossá öltözteti, hisz valódi rattannak tűnő megjelenésével még közelebb érezhetjük magunkat a természethez. Az ülőfelületek puhasága szinte olyan, mintha egy nagy felhőre ülnénk le pihenni. A Domus kerti bútorok kényelme igazán magával ragadó.

Ethos-Luxor-kanape-reszlet-polyrattan

AbacoXF
valósághű polyrattan

A Domus Ventures kültéri bútoraihoz a kitűnő minőségű és az időjárás viszontagságainak teljes mértékben ellenálló AbacoXF polyrattan szálat használják. A szálakat magas sűrűségű polietilén anyagból préselik, és teljes anyagában színezik. Ebből készül az alumínium vázat borító rattan fonás, ami színtartó, vízálló, könnyen tisztítható és megszólalásig hasonlít a valódi rattanra. A bútorok minden évszakban kültérben hagyhatóak, így akár egy téli csípős reggelen is indíthajuk a napot a teraszon, egy csésze finom kávé társaságában.

DomusVentures-Ethos-Luxor-polyrattan-kertibutor-Gardentrend-1

MarinaPLUS
a kültéri műbőr

A Marina PLUS egy olyan kültéri műbőr, melyet általában a jachtokon használnak, tartóssága miatt ellenáll a különböző időjárási körülményeknek a nyílt tengeren is. Méretstabilitása és nyúlásállósága maximális kényelmet biztosít. A tapintása kellemesen puha, látványra akár a valódi bőr. A Domus Ventures bútorok ülő- és hátpárnázata is MarinaPLUS bőrből készül, melyek a varrás mentén is impregnálva vannak, ezért a víz nem tud bejutni a bútorok belsejébe, így minden időjárási körülményben kültérben hagyhatóak. 

domus-ventures-logo
  • egyedi design
  • vízlepergető
  • időjárásálló anyagok
  • puha tapintású felületek
  • kézzel szőtt polyrattan váz
  • páratlan kényelem
  • luxus életérzés
  • német tervezés