umbrosa-logo

Az Umbrosa művészi alkotásként tekint napernyőire, a kifinomult stílus és a luxus megtestesítője az árnyékolók világában.

Küldetésük, hogy olyan prémium minőségű és stílusos napernyőket kínáljanak, amelyek védelmet nyújtanak a napsugaraktól és hűvös, kellemes árnyékot biztosítanak, miközben esztétikus megjelenést kölcsönöznek a környezetnek. 

Az Umbrosa élen jár a design napernyők tervezésében és készítésében. A modern árnyékolástechnika területén kiváló minőséget és látványos designt kínál ügyfeleinek, hogy garantáltan maximális elégedettséget nyújtson számukra. Napernyőit a különböző környezeti és használati igényekre szabja, így hozva létre változatos formájú és stílusú árnyékolókat, amikkel a világ számos pontján találkozhatunk. Luxus hotelek, privát villák napozóteraszain sorakoznak látványosan egymás mellett különböző geometria formavilágú ernyőik. Az Umbrosa különleges árnyékolóival, akár saját kertünkben is olyan látványvilágot teremthetünk, amiben eddig csak nyaralásaink alatt gyönyörködhettünk.

 

 

Kiváló minőségű napernyők, melyek magával ragadó látványa mellé  funkcionalitás is párosul. Csúcskategóriás árnyákolástechnikai megoldások Belgiumból.

Umbrosa Eclipsum napernyő

Prémium márkáink

Az Umbrosa arra törekszik, hogy az emberek életét kellemesebbé és kényelmesebbé tegye, ehhez olyan kiemelkedő minőségű és páratlanul egyedi, ergonomikus napernyőket hozott létre, mely tulajdonságaival minden árnyékoló megoldás közül kiemelkedik.

Umbrosa Spectra napernyő, prémium védelem a napsugarak ellen

Prémium minőség
művészi látványvilág

Az Umbrosa egyedülálló árnyékolástechnikai megoldásokat kínál, amelyek igazán látványosak, kiemelkedő minőségűek és funkcionálisan is a prémium kategóriát képviselik. Napernyőik úgy lettek tervezve, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, és hosszú élettartamával időtálló árnyékoló megoldást nyújtsanak a teraszon, kertben és medence parton. Kiemelkedő design és funkcionalitás egy termékben.

Minőségi anyagok
erős, szélálló napernyők

Az alapos tervezés és az innovatív gyártástechnológia eredménye a magas minőségű termékek megalkotása. A napernyők minden alkotóeleme tartós eloxált alumíniumból, UV-álló anyagokból és a legjobb minőségű szövetekből készül. Mindez könnyű használatot, hosszú élettartamú árnyékot, ezáltal felhőtlen pihenést biztosít tulajdonosa számára.

Ergonómia, design
könnyű használhatóság

Egyedülálló árnyékolódizájn, ennél jobban nem is lehetne leírni azt, amit az Umbrosa képvisel. Jól átgondolt kollekciói az elegancia és a visszafogott egyszerűség egyértelmű kifejezése, mindez olyan soha nem látott ergonómiával kombinálva, amely  a "könnyen használható" kifejezést magasabb dimenzióba helyezi. Látványos, stílusos mégis egyszerű módon biztosít védelmet a napsugaraktól. 

garndentrend-umbrosa-infina-napernyo

Sunbrella
Kiváló teljesítmény

Az Umbrosa két napernyőszövet-kollekcióval rendelkezik. A Solidum színek standard föld színek, a Colorum kollekció az egyedi színeket tartalmazza. Mindkét textil 100% akril vízlepergető Sunbrella szövetből készül, így az ernyők tökéletesen UV állóak, színtartóak és kopásállóak lesznek. A tervezőcsapat különös figyelmet fordít a természet egyedi jellegére, így az anyagválasztáson felül a formák és színek megálmodásánál is szárnyalhatott a kreativitásuk.

Természet ihlette
hűsölés a teraszon

Az Umbrosa feladatának tekint, hogy a világ minden teraszát és kertjét egyedülálló árnyékolóval lássa el. Napernyői tervezésében a természet kimeríthetetlen inspirációs forrás: a fák és a növények egyedülálló módon nyújtanak árnyékot. Tervezőik a természetnek erre a zseniális aspektusára támaszkodva hozták létre a sokoldalú és innovatív árnyékolástechnikai alkotásaikat. Az Umbrosa a legmodernebb napernyők specialistája. 

 • ergonomikus design
 • gondos tervezés és kivitelezés
 • csúcskategóriás árnyákolók
 • időjárásálló anyagok
 • kiemelkedő szálállóság
 • Vízlepergető Sunbrella textilek
 • változatos forma- és méretválaszték
 • natur és porszórt alumínium vázszerkezet
 • árnyékában kellemes a pihenés
 • geometrikus formavilág
 • könnyű használat