jardinico-logo

A Jardinico a luxus és minőség megtestesítője a kültéri életstílusban, napernyőit és kerti bútorait a legmagasabb színvonalon tervezi és gyártja.

Küldetésüknek tekintik, hogy termékeikkel a legmagasabb igényeknek is megfeleljenek, minőségi, stílusos és innovatív kültéri árnyékolási megoldásokat kínáljanak vásárlók számára, mindezt igazi belga precizitással és design érzekkel átitatva.

A Jardinico értékrendjének alapja a minőségi termékek előállítása és a fenntarthatóság. Odafigyelnek arra, hogy a gyártási folyamatok során a lehető legkisebb hatást gyakorolják a környezetre, és újrahasznosított anyagokat is felhasználnak, ahol csak lehet, hogy hozzájáruljanak a bolygó védelméhez. Termékeiket saját gyártóüzemükben készítik, ahol a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak, minden egyes termékük egyedi tervezéssel és gondos munkával készül, hogy megfeleljen az ügyfelek magas elvárásainak.

 

 

A Jardinico napernyők kiváló minőségű anyagokból készülnek, és számos innovatív megoldással rendelkeznek, amelyek még kellemesebbé és kényelmesebbé teszik a kültéri életet.

Jardinoco Caractere napernyő

Prémium márkáink

Engedje, hogy inspiráljuk Önt a szabadban töltött minőségi időre. A Jardinico árnyékolásra született, hogy otthona stílusos és kényelmes lehessen, egyedi és exkluzív napernyőkkel gazdagítva kertjét és teraszát.

gardentrend-jardinico-caractere-napernyo-kert-terasz

Prémium minőség
luxus kényelem

A Jardinico napernyői a prémium minőséget, luxus kényelmet és stílusos megjelenést egyesítik a kültéri árnyékolási megoldások terén. Kimagasló élettartamot és valóban kényelmes használatot biztosítanak. A Jardinico napernyő ideális választás azoknak, akik szeretnék kényelmessé és egyben stílusossá tenni a teraszon és kertben töltött minőségi időt.

Gardentrend-Jardinico-napernyo-fogantyu-kert-terasz

Minőségi anyagok
Erős és strapabíró napernyők

Az alumínium erős vázszerkezetet ad a napernyőknek, porszórással festett felülete ellenáll az időjárás viszontagságainak. Minden a napernyő készítéséhez felhasznált anyag a textiltől a nagyobb és apróbb rozsdamentes fém alkatrészekig, mind kiváló minőségűek, ezáltal időtállóak és a szélsőséges időjárási körülményeket is jól bírják, stabilitást és strapabíróságot biztosítanak.

Gardentrend-Jardinico-Caractere-napernyo-kerek-nap

Egyedülálló design
kényelmes használat

A gondosan megtervezett részletek, minőségi anyaghasználat, precíz kivitelezés eredménye a Jardinico egyedülálló designja, amely nem merül ki abban, hogy csak egy gyönyörű napernyőt kapunk. Minden részlet értünk van, kerekeken guruló talpa, 360°-ban fordítható ernyője segít, hogy a folyamatosan árnyékban lehessünk. A stílusos design kellemes élmény a lelkünknek, könnyű használata a teraszon töltött időnk pihentető kényelmét szolgálja.

Gardentrend-Jardinico-Caractere-napernyo-alulnezet

Sunbrella
Kiváló teljesítmény

A Jardinico napernyői a jachtok fedélzetén is használt Sunbrella szövetanyaggal készülnek. Terméktípustól függően vízlepergető és vízálló textileket használnak ernyőikhez. A kültéri szöveteket készítő Sunbrella a gyártás során színes festékpigmentekkel itatja át a pamutszálakat, majd egy folyékony akril bevonattal vonja be a szövetet, így a textilek tökéletesen UV állóak, színtartóak és kopásállóak lesznek. Így akár szemerkélő esőben, vagy egy kellemes nyári záporban is zavartalanul pihenhetünk alattuk. 

gardentrend-jardinico-sunbrella-caractere-napernyo-kert

Kellemes és pihentető
időtöltés a teraszon

Az otthonunkban töltött pihenőidőt a kellemes időjárás beköszöntével leginkább a szabadban, a kertben és a teraszon szeretjük eltölteni. Eközben igyekszünk olyan bútorokkal, kerti berendezéssel körbevenni magunkat, amik nem csak esztétikai élményt nyújtanak, de a kényelmünket és komfortérzetünket is növelik. A Jardinico napernyői megvalósítják ezen elvárásainkat, gyönyörű formájú, változatos méretű és könnyen kezelhető ernyőikkel igazi tásként hűsítenek minket a teraszon, pihenés közben.

 • egyedi design
 • gondos tervezés és kivitelezés
 • luxus minőség
 • kiemelkedő szálállóság
 • változatos méretválaszték
 • Vízálló és vízlepergető Sunbrella textilek
 • időjárásálló anyagok
 • porszórt strapabíró vázszerkezet
 • árnyékában kellemes a pihenés
 • modern formavilág
 • könnyű használat