GardenTrend terasz tervezési tanácsadás

40 perces terasz tervezési tanácsadás
ingyenesen, a SpaTrend MaxCity bemutatótermében

Április 20-23.

Álmodjuk meg együtt az Ön tökéletes teraszát

Jöjjön el személyesen bemutatótermünkbe, hozza el teraszának alaprajzát, a teraszról készült fotókat és profi tervezőnk segít megálmodni önnek álmai teraszát!

Vegyen részt ingyenesen Terasz tervezési tanácsadásunkon, lakberendezőink 3 napon keresztül várják az érdeklődőket Törökbálinton a  Kerti Bútor Vásár rendezvényének keretein belül.

A tervezés során szeretnénk teljes mértékben Önre fókuszálni, ezért kérjük mindenképpen foglaljon időpontot, mert a férőhelyek száma limitált!

Gardentrend-Patikakert-Jati-and-Kebon-kertibutor7
Kerti bútor vásár a Gardentrendnél

Mivel készülünk?

Miért érdemes szakértő segítségét kérni
az álom terasz megtervezéséhez?

Wow tervező csapata

1. Tervezőnk ismeri a legújabb trendeket

A terasz éppoly központi része otthonunknak, mint a nappali. Miért ne élvezhetnénk a beltér kényelmét kültéren is? Tapasztalt tervezőnk ismeri a legújabb kerti bútor trendeket, a minőségi anyagokat, így valódi segítségére lesz az igazán jól kialakított, ergonómiailag is kényelmes és valóban otthonos terasz megálmodásában. 

gardentrend-jardinico-sunbrella-caractere-napernyo-kert

2. Személyesen az Ön igényeinek megfelelő tippek

Üzletünk bőséges kínálata sokszor nem könnyíti meg a terasz bútor kiválasztását, gyakran okoz fejtörést válogatni a szebbnél szebb kerti garnitúrák közül. Szakmai segítségünkkel azonban könnyedén el tud igazodni a lehetőségek között, személyesen az Ön teraszára készített terveinkkel megkönnyítjük a döntést.

GardenTrend terasz tervezés látványterve napsütötte teraszon

3. A látványterv is sokat segíthet a döntésben

Talán elsőre nehéz elképzelni, hogyan is mutatna a kiválasztott bútor a teraszon, elfér-e, beleillik-e a környezetbe. Mindebben segít ha a tervezés során papírra vetve is láthajuk az elrendezést. Ezt kiegészíthetjük látványtervekkel a valóban élethű hatás érdekében. Kérje tervezőnk segítségét és nézze meg leendő teraszát 3 dimenzióban is.

Jelentkezés terasz tervezésre

A GardenTrend tervezői limitált kapacitással állnak rendelkezésre, ezért kérjük foglaljon időpontot, hogy biztosítsa helyét a rendezvényen.

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Umbrosa Spectra napernyő, prémium védelem a napsugarak ellen

Időpontfoglalás