Aruba ülőgarnitúra

Wow! Ez a teraszbútor nem csak szép, de valóban kényelmes is! Az Aruba ülőgarnitúra puha ülőfelületei, a kényelmes karfája, a lábtartós ottománja, mind a kényelmünket szolgálja. Egyszerű elemekből áll és nagyon jól variálható, gyakorlatilag bármilyen méretű és formájú kanapét össze tudunk belőle állítani, határt csak a terasz mérete szabhat. Kanapé kávézáshoz, borozgatáshoz és meseolvasáshoz, a friss nyári reggeleken vagy egy kellemes őszi estén lágy szellő kíséretében.
Cikkszám: ARUBA-SET Kategória Címke
Wow logo

A WOW kerti kanapéi elsőre igencsak meglepőek. Hihetnénk azt, hogy mit keres egy ilyen gyönyörű formájú és elegáns anyagú ülőalkalmatosság a teraszon. És akkor itt jön a trükk, a WOW Luxury Outdoor kültérbe tervez és készít kanapékat, ülőgarnitúrákat a nappaliban eddig jól ismert formákat követve, és hozzáadva mindazt, amitől bátran használhatjuk a bútorokat kertben is. Kifejezetten kültéri használatra alkalmas, időjárásálló anyagokból készíti luxus kényelmű prémium kerti kanapéit.
Az ülőgarnitúráik váza víz- és időjárásálló kompozit fa panelekből készül, ettől lesz masszív és strapabíró, párnázata olyan magas minőségű kültéri szivacs, ami amellett hogy formatartó, puhasága és kényelme a pihentető élményhez nagyban hozzájárul, textiljei pedig abból az új technológiával készített, kiváló minőségű Rolefin szálból készülnek, ami az Olefin kültéri anyag továbbfejlesztett változata, így az UV-álló, vízlepergető, kopásálló és gyorsan száradó felületek hosszú évekig változatlan kényelemmel biztosítják számunkra a gondtalan szabadban töltött időt.

A WOW kanapéit megtekintheti és kipróbálhatja üzleteinkben. Termékeink raktárkészleten vannak, így akár néhány napon belül saját teraszán is élvezheti a pihentető pillanatokat.

Aruba ülőgarnitúra

WOW
Az összeállítás az alábbi elemeket tartalmazza
  • Aruba 1,5 személyes szófa bal 118 x 95 x 70 cm
  • Aruba 1,5 személyes középelem 95 x 95 x 70 cm 2 db
  • Aruba sarokelem 95 x 95 x 70 cm
  • Aruba 1,5 személyes középelem 95 x 95 x 70 cm 2 db
  • Nice White
  • ARUBA-SET

Anyagok

Ajánlatkérés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Mely bemutatótermünkbe jönne szívesen?
Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Shopping Basket