Haiti ülőgarnitúra

WOW, tényleg pont olyan kényelmes, mint amennyire meglepő ez az ülőgarnitúra a teraszunkon. Merész, modern, mégis van benne valami puhaság és lágyság. Mintha egy nagy párnát összehajtottunk volna és kitoltuk volna a nappaliból a teraszra. Igazi kényelmes pihenős sarkot alakíthatunk ki belőle, variálható elemeiből családunk méretétől függően kisebb vagy akár extra nagy kanapén is eltölthetjük a fontos pihenős programjainkat.
Cikkszám: HAITI-SET-BO Kategória Címke
Wow logo

A WOW kerti kanapéi elsőre igencsak meglepőek. Hihetnénk azt, hogy mit keres egy ilyen gyönyörű formájú és elegáns anyagú ülőalkalmatosság a teraszon. És akkor itt jön a trükk, a WOW Luxury Outdoor kültérbe tervez és készít kanapékat, ülőgarnitúrákat a nappaliban eddig jól ismert formákat követve, és hozzáadva mindazt, amitől bátran használhatjuk a bútorokat kertben is. Kifejezetten kültéri használatra alkalmas, időjárásálló anyagokból készíti luxus kényelmű prémium kerti kanapéit.
Az ülőgarnitúráik váza víz- és időjárásálló kompozit fa panelekből készül, ettől lesz masszív és strapabíró, párnázata olyan magas minőségű kültéri szivacs, ami amellett hogy formatartó, puhasága és kényelme a pihentető élményhez nagyban hozzájárul, textiljei pedig abból az új technológiával készített, kiváló minőségű Rolefin szálból készülnek, ami az Olefin kültéri anyag továbbfejlesztett változata, így az UV-álló, vízlepergető, kopásálló és gyorsan száradó felületek hosszú évekig változatlan kényelemmel biztosítják számunkra a gondtalan szabadban töltött időt.

A WOW kanapéit megtekintheti és kipróbálhatja üzleteinkben. Termékeink raktárkészleten vannak, így akár néhány napon belül saját teraszán is élvezheti a pihentető pillanatokat.

Haiti ülőgarnitúra

WOW
Az összeállítás az alábbi elemeket tartalmazza
  • Haiti ottomán bal 146 x 159 cm
  • Haiti trapéz sarokelem jobb 150 x 99 cm
  • Haiti 2 személyes szófa jobb 146 x 99 cm
  • Nice Sand
  • HAITI-SET-BO

Anyagok

Ajánlatkérés

"*" a kötelező mezőket jelöli

Mely bemutatótermünkbe jönne szívesen?
Hidden
Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
Shopping Basket