ÜNNEPI AJÁNLATOK

A legjobb minőségben

Válogasson télen-nyáron használható design kerti bútoraink széles választékából, most ünnepi ajánlatban!

Igazi ünnep kint és bent

Véget ért az az időszak, amikor a kerti bútorokat csak nyáron lehetett használni. Prémium minőségű bútorválasztékunk csapadék és időjárásálló darabjaiból egy teraszmelegítő segítségével akár télen is jól funkcionáló, kényelmes helyiséget varázsolhat teraszából. Pihenjen minél többet a friss levegőn egész évben!

 

Akár a teraszra, akár a téli kertjébe szánja a bútorokat, válassza csakis a legjobb minőséget. Rendezze be teraszát stílusosan most ünnepi ajánlatban elérhető bútorokkal!

Gyors regisztrációval jelezze érdeklődését, hogy egyedi ajánlatokkal készülhessünk fogadására.

GardenTrend-Unnepi-1200x1200-ADS7

Mivel készülünk?

ÜNNEPI AJÁNLATAINK

Arbon ülőgarnitúra

LÉGIES, PIHENTETŐ KÉNYELEM

Az Arbon ülőgarnitúra légies kialakítása könnyed eleganciát képvisel, a strapabíró alumínium váz és a puha párnák igazán kényelmes pihenő megoldást kínálnak a teraszra. Ennek a jól variálható moduláris kanapé szettnek az elemei tetszés szerint kombinálhatóak egymással, ezáltal bármilyen méretű teraszra megtalálhatja a legmegfelelőbb összeállítást. Akár a klasszikus 3+2+1 variációban vagy a manapság divatosabb L alakzatban is megvásárolható, ahol a kávézóasztal a sarokba kerül, így egy L alakú kanapét kapunk, amiben a sarokelem praktikus lerakó felületként funkcionál.

Reno ülőgarnitúra

LETISZTULT ÍVES FORMÁK BÁRMELY TERASZRA

A Reno kerti ülőgarnitúra a szögletes és íves formák izgalmas kombinációjával magához vonzza a tekintetet. Ergonómiájával, a karfa megfelelő magasságával és kényelmes párnáival teszi pihentetővé a teraszon töltött időt. Széles elemválasztéka és azok variálhatósága biztosítja, hogy a terasz méretéhez igazodva, egyedileg is összekombinálhassuk a bútordarabokat. A Sunbrella textiljeivel készülő gyorsan száradó párnái több színben választhatóak. 

Bari 2 személyes szófa

Bari ülőgarnitúra

A DESIGN ÉS A FENSÉGES KÉNYELEM KÉPVISELŐJE A TERASZON

A Bari a legkényelmesebb kerti bútor amit csak el tudunk képzelni a teraszon ücsörgéshez. Olyan érzést kelt, mintha kitoltuk volna a nappaliból a kanapénkat a kertbe. Vastag párnái nemcsak kényelmesek, a Sunbrella textileknek köszönhetően időjárásállóak is, így egész évben élvezhetjük a Bari ülőgarnitúra fenséges kényelmét a teraszon. Moduláris elemválasztéka bőséges, kialakíthatunk belőle elemes vagy akár L alakú garnitúrát is, sőt a kiegészítő elemeknek, mint például karfa, mobil asztalka,  kényelmünket tovább fokozhatjuk. Berendezhetünk vele kisebb, de akár nagyobb teraszokat is.

Livonro / Malaga étkezőszett

KÉNYELMES ÉS PRAKTIKUS MEGOLDÁS SZABADTÉRI ÉTKEZÉSHEZ

A Livorno étkezőasztal rendkívül praktikus, könnyedén kihúzható és a középső lapjával bővíthető, így ha a helyzet úgy kívánja megnövelhetjük a férőhelyek számát az asztal körül. Két méretben választható, így 4-10 férőhelyig kínál megoldást ez a designban is mutatós étkezőasztal. Hozzá választottuk a legkedveltebb kerti étkező székünket, a Malaga vendégmarasztalóan kényelmes, rugalmas textilén felülete átveszi a test formáját, így akár egy hosszú ebéd vagy vacsora is kényelemben elfogyasztható benne ülve.

Juma / Malaga étkezőszett

EGYSZERŰ, DE NAGYSZERŰ 

A Juma étkezőasztal letisztult designja miatt bármilyen stílusú teraszhoz passzol, 2 féle tetőlappal választható, igazodva a különböző igényekhez. A hozzá választható Malaga szék ülő és háttámlája is textilén, ami rendkívül kényelmessé teszi akár a hosszabb étkezéseket is.

Jelezze érdeklődését!

A rövid form kitöltésével jelezze, hogy melyik bemutatótermünkbe látogatna el szívesen. Hagyja meg elérhetőségét, hogy értékesítőnk személyre szabott termékjavaslatot küldhessen Önnek!

[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]
GardenTrend-Unnepi-1200x1200-ADS

Regisztráció

Várjuk szeretettel bemutatótermeinkben:

Ürömön, Törökbálinton a MaxCityben és Nyíregyházán

Gardentrend-Patikakert-Jati-and-Kebon-kertibutor4

Válasszon dizájn kerti bútort!

Három bemutatótermünkben a legújabb trendeknek megfelelő különleges formavilágú és minőségi kerti bútorok széles kínálatából válogathat.

Umbrosa Infina napernyő, prémium védelem a napsugarak ellen

Tervezzük meg együtt teraszát!

Szakértőink nemcsak a kerti bútorok személyre szabott kiválasztásában segítenek, hanem a terasz elrendezésének megtervezésében is.

Arbon-ulogarnitura-Jati-Kebon-TrendaKertben-kertibutor7

Készítsünk látványtervet!

Igény esetén látványtervet is készítünk. Ezen szolgáltatásunkkal már a tervezés fázisában
megtekintheti elképzelt álomteraszát.