Jati and Kebon

A belga Jati & Kebon luxus minőségű kerti bútorokat készít a legmagasabb minőségi elvárásokat tartva szem előtt.

Küldetésüknek tekintik, hogy minden kültéri életteret kényelmes és inspiráló pihenőhellyé varázsoljanak. Termékkínálatuk minden igényt igyekszik kielégíteni, termékeik között megtalálható minden, ami egy funkcionális és vonzó kültéri oázishoz szükséges.

A történetük érdekesen alakult, 1976-ban Firmin Verbeke létrehozott egy céget, mely fűnyírókat és más kerti munkához szükséges termékeket kínált. Pár évtizeddel később 1995-ben, a tulajdonos gyermekei átvették a cég irányítását, úgy gondolták új termékekkel szeretnék növelni a kínálatot, ezért Indonéziából származó teakfa kerti bútorokkel bővítették a termékpalettát. A  cégnév is megújításra szorult, így esett a választás a Jati & Kebon márkanévre, mely indonézül nem jelent mást, mint „teakfa” és „kert”. 

 

A következő években a vállalat folyamatosan növekedett. 2011-ben saját gyártó üzemet hoztak létre Kínában, majd 2016-ban Indonéziában, így lassan világcéggé nőtte ki magát a „kis kertészeti üzlet”. A két országban jelenleg nagyjából 370 helyi munkavállaló megélhetését biztosítják, akik a legkülönbözőbb anyagokból készítenek kiváló minőségű kerti bútorokat.

 

Termékeiket ma már az egész világon értékesítik.

Jati&Kebon Reno fotel

Prémium márkáink

A Jati&Kebon méltán híres innovatív gyártási módszereiről, amellyel nemcsak kiváló minőségű anyagokat biztosítanak, de a tervezési precizitásnak köszönhetően kényelmes és jól funkcionáló bútorokat készítenek.

Jati-and-Kebon-Fortuna-vastagfonas-kertibutor-anyag-lightgray3

Kiemelkedő minőség kompromisszumok nélkül

A Jati&Kebon az elérhető legjobb alapanyagokkal dolgozik, és kizárólag kiváló minőségű szöveteket használ bútoraihoz, hiszen vásárlóik elvárják és megérdemlik, hogy a lehető legnagyobb kényelemben élvezhessék otthonuk, kertjük, teraszuk nyújtotta élvezeteket.

Jati and Kebon Hydra napózóágy

Pillekönnyű, mégis erős
és strapabíró

Az alumínium háromszor könnyebb, mint a vas, de teherbírása vetekszik az acéllal. A Jati&Kebon kerti bútorok porszórással festett alumínium váza nemcsak könnyű, de a felületek tisztítása rendkívül egyszerű. Az alumínium bútorok rendkívül kevés törődést és karbantartást igényelnek, a felületkezelésnek köszönhetően időtállóak és strapabíróak.

Jati and Kebon Fortuna bárszett

Egyedi design
és kényelem

Az alumínium flexibilis, könnyen alakítható, ezáltal ideális alapanyaga a szemet gyönyörködtető és egyedi formavilágú bútoroknak. 

Az időjárásálló szintetikus textilszövet még könnyedebbé varázsolja a bútorokat, miközben garantálja azok kiemelkedő kényelmét.

Bari-3szemelyes-szofa-TrendaKertben-Jati-Kebon-kertibutor3

Sunbrella
Kiváló teljesítmény

A Jati&Kebon kerti bútorai a jachtok fedélzetén is előszeretettel használt Sunbrella szövetanyaggal kiegészülve válnak igazán különlegessé. A gyönyörű, kiemelkedő minőségű és egyszerűen karbantartható kültéri ülőgarnitúrák kárpitjai, az időjárás viszontagságainak is ellenállnak. A kültéri szöveteket készítő Sunbrella a gyártás során színes festékpigmentekkel itatja át a pamutszálakat, majd egy folyékony akril bevonattal vonja be a szövetet, így a textilek tökéletesen UV állóak.

Arbon-ulogarnitura-Jati-Kebon-TrendaKertben-kertibutor2

Puha és gyönyörű
párnák

A Sunbrella kárpittal rendelkező párnákat kiváló minőségű, pihe-puha hab töltőanyaggal látták el, melyek esőben vagy napsütésben egyaránt használhatóak. A speciális Quick Dry Foam töltőanyagnak köszönhetően, a párnák pillanatok alatt megszáradnak a szabad levegőn. A jó párna titka a megfelelő alapanyagok tökéletes kombinációjában rejlik: a külső kárpit és a belső töltelék anyagának összhangja hozza létre az igazán jó minőségű, puha és kényelmes párnát.

Jati and Kebon
  • egyedi design
  • vízlepergető
  • időjárásálló anyagok
  • puha tapintású felületek
  • gondos tervezés és kivitelezés
  • gyorsan száradó párnák
  • pihentető kényelem
  • modern formavilág