Wow logo

A holland WOW kerti bútoraival a nappali designját és kényelmét élvezhetjük a szabad levegőn, saját teraszunkon.

A beltéri kanapégyártásban szerzett hosszú évek tapasztalatával készítik kiváló minőségű kerti kanapéikat. Elsődleges céljuk a valódi kényelem megteremtése, hogy a teraszon és kertben töltött idő igazi kikapcsolódás lehessen.

A WOW Luxury Outdoor egy olyan holland cégcsoport tagja, akik kimagasló minőségű beltéri kárpitozott bútorokat terveznek és készítenek a világ minden tájára. Legújabb bútormárkájuk a WOW, a beltér kényelmét egyesíti a kültérben töltött minőségi idővel, hiszen manapság a legnagyobb érték talán a szeretteinkkel, barátainkkal töltött idő, amit ha otthon vagyunk és az időjárás is engedi, akkor legszívesebben a szabadban, a kertben és a teraszon szeretünk eltölteni.

 

A WOW fiatal és lelkes tervezőcsapata és mesterembereik sok éves tapasztalata  gondoskodik arról, hogy a minőségi anyagok és a luxus kényelmű ülőfelületek, a pihenés élményével ajándékozzanak meg bennünket a teraszon, a kertben töltött idő alatt is. A szakértelemnek köszönhetően bútoraik változatos formájú és jól variálható elemeiből egy kisebb kanapét, de akár egy egészen méretes ülőgarnitúrát is kialakíthatunk igényeink szerint. 

 

Élvezze a teraszon töltött minőségi időt valódi kényelemben és engedje szabadjára álmait.

Wow design

Prémium márkáink

A WOW, a kültéri élettérben hivatott megteremteni a legmagasabb kényelmet, hogy a pihenéssel a kertben, a teraszon, a medence mellett, vagy bárhol máshol a szabadban, a kikapcsolódás és a belső béke megtalálása lehessen a cél. 

Wow tervező csapata

Kiemelkedő minőség
valódi kényelem

A WOW innovatív és kiváló minőségű alapanyagokból készíti kerti bútorait, emellett a  gondos tervezés és precíz kivitelezés teszi igazán különlegessé, egyedivé és valóban kényelmessé kanapéikat, hogy nekünk ne legyen más dolgunk, mint átadni magunkat a pihenésnek.

WOW Aruba ülőgarnitúra, a nappali kényelme a teraszon, kerti bútor luxus kivitelben

Erős, masszív
és strapabíró

A bútorok váza víz- és időjárásálló kompozit fa panelekből készül, ami masszívvá és stabillá teszi őket, emellett légáteresztő belső feszítő pántokat, és horgonyzott és porszórt fém alkatrészeket használnak, hogy időtálló és gondozásmentes bútoraikat hosszú évekig használhassuk a kertben.

WOW Haiti ülőgarnitúra, a nappali kényelme a teraszon, kerti bútor luxus kivitelben

Egyedi design
páratlan kényelem

Elsőre hihetjük azt, hogy egy gyönyörű és kényelmes beltéri kanapét látunk, de manapság már nem kell kompromisszumot kötnünk a teraszon sem, hisz a design, a kényelem és a kültéri életmód jól megfér egymás mellett. Mi sem nagyobb bizonyíték erre, mint a WOW kültéri kanapé kollekciója.

92843846_1117654815249687_5930530897181802496_n

Ellenálló kültéri textilek
környezettudtatosan

A WOW ülőgarnitúrák textiljei nagyrészt az új technológiával készített, kiváló minőségű Rolefin szálból készülnek, ami a már jól ismert Olefin kültéri textilek továbbfejlesztett változata. Különlegessége, hogy a Rolefin szintetikus textilszál újrahasznosított anyagokból készül és a gyártása során nem használnak vizet, így az anyag kiemelkedő tulajdonságai, mint az időjárásálló, kopásálló, strapabíró és gyorsan száradó előnyei mellett, környezettudatos is.

WOW Haiti ülőgarnitúra, a nappali kényelme a teraszon, kerti bútor luxus kivitelben

Puha, kényelmes gondozásmentes párnázat

A kiváló minőségű WOW kerti bútorok kifejezetten kültéri használatra készített anyagokból készülnek így minimális a gondozásukra fordítandó idő. A kényelmes és formatartó kültéri szivaccsal rendelkező párnázat, az UV-álló, magas színtartóssággal rendelkező, antibakteriális textilek jól bírják az időjárás viszontagságait, használhatjuk őket minden évszakban, ezzel meghosszabbítva a szabadban töltött pihenőidőt.

Wow logo
  • egyedi design
  • vízlepergető
  • időjárásálló textilek
  • puha mégis strapabíró felületek
  • környezettudatos anyaghasználat
  • kimagasló kényelem
  • igazi WOW életérzés
  • EU minőség

Kérjen kedvezményes Wow kerti bútor ajánlatot!

A rövid form kitöltésével jelezze érdeklődését ajánlatunk iránt. Értékesítőnk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy személyre szabott termékjavaslatot küldhessen Önnek.

WOW Haiti ülőgarnitúra, a nappali kényelme a teraszon, kerti bútor luxus kivitelben

Regisztráció